OSMANİYE / DÜZİÇİ - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Cemil YEŞİL - MÜDÜR YARDIMCISI

10/08/1968 tarihinde Osmaniye ili Düziçi ilçesinde dünyaya geldi.İlk,Orta ve Lise öğrenimini Düziçinde tamamladı.İskenderun Meslek Yüksek Okulu Elektrik Bölümünde okudu.Daha sonra SİİRT Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği Bölümünden Mezun oldu. 1991 yılında İlk olarak Aksaray İli İncesu Kasabası Akseki İlk Okulunda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı.Daha sonra İncesu İlköğretim Okulunda Müdür Vekilliği yaptı ve 1996 yılında Adıyaman İli Kahta İlçesi Slkımbağı İlköğretim Okuluna tayini çıktı aralıksız olarak 11 yıl aynı okulda sınıf öğretmenliği ve Müdür yardımcılığı görevinde bulundu .2007 yılında Osmaniye-Düziçi Bostanlar İlköğretim okulunda sınıf öğretmenliği yaptı.2007 yında aynı okulda Müdür vekilliği görevini yaptı.2009 yılında Düziçi Tatbikat İlköğretim Okuluna tayin oldu.2017 yılında Düziçi Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak atandı ve halen aynı görevi yürütmektedir.Evli ve üç çocuk babasıdır.